Компютър за Алфа 33-ка , 93 г. знаете ли колко струва 2-ра употреба и къде може да се оправи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Компютър за Алфа 33-ка , 93 г.
Collapse
X
-
Не го знам да ти кая значи въпроса е че аз имам джта дизел и със един на чист бартер за алфата визуално е без грешка но работи само на газ .. комп. не бил в ред и за това се интересувам ..
иначе 33, 1.4 , 90 коня , двувалка , 93 година това знам
иначе колата е без грешка изпъната нагласена но и много ме разобеждават че скъпи били много частите и т.н разликата толкова ли е огромна като цяло в цената на частите ...
Comment
-
Първоначално публикувано от lalalala_vdnНе го знам да ти кая значи въпроса е че аз имам джта дизел и със един на чист бартер за алфата визуално е без грешка но работи само на газ .. комп. не бил в ред и за това се интересувам ..
иначе 33, 1.4 , 90 коня , двувалка , 93 година това знам
иначе колата е без грешка изпъната нагласена но и много ме разобеждават че скъпи били много частите и т.н разликата толкова ли е огромна като цяло в цената на частите ...RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan_2Liasn е прав по принцип. Но ако е изгоряло управлението само на дюзите, ще работи на газ, нали? Или на помпата .... Трябва си спец като ... един приятел на LisanRANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от LisanПървоначално публикувано от Lisan_2Liasn е прав по принцип. Но ако е изгоряло управлението само на дюзите, ще работи на газ, нали? Или на помпата .... Трябва си спец като ... един приятел на Lisan
Comment
-
[quote=Lisan_2]Първоначално публикувано от LisanПървоначално публикувано от "Lisan_2":16q3iangLiasn е прав по принцип. Но ако е изгоряло управлението само на дюзите, ще работи на газ, нали? Или на помпата .... Трябва си спец като ... един приятел на Lisan[/quote:16q3iang]Ако може и при жените да сам пред тебе?
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment